Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021
x

ΠΙΕΡΙΑ: ΕΣΠΑΓΑΝ ΤΖΑΜΙΑ ΑΠΟ ΙΧ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ - ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ

Το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου του 2021 προσέγγιζαν σταθμευμένα οχήματα έσπαγαν τα παράθυρα και αφαιρούσαν χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις περιπτώσεις διαρρήξεων σταθμευμένων οχημάτων που έγιναν το καλοκαίρι του 2021 σε παραλιακές  περιοχές της Πιερίας από τους αστυνομικους της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, ενός 42χρονου και ενός 20χρονου για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι άνδρες το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου του 2021, με όχημα που χρησιμοποιούσαν προσέγγιζαν σταθμευμένα οχήματα σε παραλιακές περιοχές της Πιερίας, έσπαγαν τα παράθυρα και αφαιρούσαν χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Συνολικά αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.180 ευρώ, 10 τραπεζικές κάρτες, καθώς και αντικείμενα αξίας 400 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση των παθόντων.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ