Skip to main content

Πιέζει Σάντος ο ΠΑΟΚ: Ο Μίχελ τού ζήτησε άμεση απάντηση

Επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Πορτογάλου τεχνικού για τον πάγκο του Δικεφάλου - Ο Λούμπος Μίχελ συναντήθηκε μαζί του στην Πορτογαλία

Την περίπτωση του Φερνάντο Σάντος φαίνεται πως βλέπουν «ζεστά» στον ΠΑΟΚ, ώστε ο Πορτογάλος τεχνικός να επιστρέψει στην Τούμπα και να αναλάβει ξανά την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου του Βορρά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Metrosport», τον πολύπειρο προπονητή συνάντησε στην Πορτογαλία ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος φέρεται να ζήτησε άμεσα απάντηση από τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας.

Ωστόσο, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν τελικά ο 62χρονος τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας μετά το πέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας, όπου οι Ίβηρες φιλοδοξούν να πετύχουν κάτι σημαντικό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται σε επικοινωνία με τον επίσης Πορτογάλο Πάουλο Φονσέκα και το όνομα του Κουρμπάν Μπερντίγιεφ, πρώην προπονητή της Ρουμπίν Καζάν.