Skip to main content

Ποιοι είναι οι τέσσερις νέοι συλληφθέντες για βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό

Τέσσερα νέα πρόσωπα προστέθηκαν στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο - Το προφίλ των κατηγορούμενων βιαστών της 12χρονης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό με τις τέσσερις νέες συλλήψεις.

Διαβάστε: Βιασμός 12χρονης: Συνελήφθη προπονητής ακαδημιών - Πήγε αυτοβούλως στις αρχές

Με τη σύλληψη του 43χρονου ηλεκτρολόγου πλοίων, ο οποίος εντοπίστηκε στην Κόρινθο, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των τεσσάρων νέων συλλήψεων σύμφωνα με τα ισάριθμα εντάλματα που εκδόθηκαν μετά την κατάθεση της 12χρονης, η οποία τους αναγνώρισε.

Πρόκειται για πρόσωπα υπεράνω υποψίας, ιδιωτικούς υπαλλήλους, υψηλά αμειβόμενους, όπως τους περιέγραφαν ήδη από χθες αστυνομικές πηγές.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι απέκτησαν επαφή με τη 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκαν μαζί της και τη βίασαν.

Στον εισαγγελέα ο 55χρονος

Το απόγευμα, με την κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ένας 55χρονος που συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, ενώ χθες συνελήφθησαν ένας 35χρονος άεργος, εισοδηματίας, και ένας 39χρονος σεκιουριτάς.

Προπονητής futsal και υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα τροφίμων ο 55χρονος
Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ, ο 55χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με τη 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών, ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον δύο φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), δύο υπολογιστές tablet, τρεις φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού (USB), ένας σκληρός δίσκος, μία κάρτα μνήμης και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Ο 55χρονος Α.Μ. είναι υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα τροφίμων στον Κολωνό, που ανήκει σε γνωστή αλυσίδα. Παράλληλα, φέρεται να χρημάτισε και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου σάλας (Futsal), όπου μετέχουν παιδιά ηλικίας από 5 έως 16 ετών. Τελευταία ήταν προπονητής της ομάδας του σούπερ μάρκετ όπου ήταν υπεύθυνος προσωπικού, στο εργασιακό πρωτάθλημα.

Ο 55χρονος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής στις 16 Οκτωβρίου, όπου είχε καταθέσει ότι είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αλλά σχεδόν τρεις εβδομάδες μετά εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του, αφού από την κατάθεση της 12χρονης προέκυψε ότι οι επαφές τους δεν ήταν μόνο μέσω εφαρμογών.

Ποιος είναι ο 39χρονος σεκιουριτάς που βίασε τη 12χρονη

Ο 39χρονος Σ.Α., που επίσης συνελήφθη, είναι χωρισμένος, πατέρας 9χρονου αγοριού, και εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας υπάλληλος σε εταιρεία σεκιούριτι.

Κάτοικος Μεταμόρφωσης και στη συνέχεια Νέου Ηρακλείου, ο 39χρονος είχε εμφανιστεί τις προηγούμενες ημέρες στη ΓΑΔΑ υποστηρίζοντας ότι ενδεχομένως να είχε μιλήσει με τη 12χρονη όταν είχε μπει στο blindchat, ωστόσο δεν είχε συναντηθεί μαζί της.

Αποδείχθηκε πως έλεγε ψέματα, καθώς η 12χρονη τον αναγνώρισε ως βιαστή της, ενώ υπήρξαν και τα σχετικά στοιχεία από την έρευνα που έκανε η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 35χρονος εισοδηματίας που βίασε τη 12χρονη τουλάχιστον τρεις φορές

Επίσης, χθες συνελήφθη στον Κορυδαλλό ο 35χρονος Ι.Δ., ο οποίος δηλώνει εισοδηματίας. Κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη τρεις φορές. Η κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-3 laptop
-tablet
-2 κινητά τηλέφωνα

Πηγή: iefimerida