Skip to main content

Ποινική δίωξη σε Σακκά-Σεϊσίδη - Δικάζονται σήμερα

Οι δύο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν να δικαστούν σήμερα από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για πλημμεληματικές κατηγορίες.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο Κώστας Σακκάς και ο Μάριος Σεϊσίδης.

Σε βάρος τους απαγγέλθηκαν νέες πλημμεληματικές κατηγορίες και κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν σήμερα Σάββατο από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κλοπής (αφορά στο αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσαν στην περιοχή της Λακωνίας), της πλαστογραφίας (αφορά στις ταυτότητες και τις πινακίδες κυκλοφορίας), της αντίστασης κατά της αρχής, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης και δύο παραβάσεων του ΚΟΚ.

Νωρίτερα οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Εφετών της Αθήνας προκειμένου να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούσαν σε βάρος τους.

Παράλληλα και κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη ΓΑΔΑ σύμφωνα με τον Κώστα Παπαδάκη, συνήγορο του Μάριου Σεισίδη, στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετέβη ιατροδικαστής μετά από αίτημα του εντολέα για να τον εξετάσει.

Κι αυτό διότι ο Μάριος Σεϊσίδης καταγγέλλει ότι κατά τη διάρκεια της σύλληψης του ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους αστυνομικούς.