Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
x

ΠΥΡΑ ΝΔ ΚΑΤΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πηγές της Πειραιώς σχολιάζουν τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Βολές για τα «περί δικαίωσης» του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την συμπλήρωση ενός έτους χωρίς μνημόνια (δείτε εδώ) εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πως η αξιωματική αντιπολίτευση «προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων των Ελλήνων».

Πηγές τις Πειραιώς υποστηρίζουν πως  «οι προσπάθειες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, γονάτισαν τη μεσαία τάξη, φόρτωσαν μέτρα λιτότητας δισεκατομμυρίων ευρώ όλους τους Έλληνες και υποθήκευσαν τη δημόσια περιουσία για έναν αιώνα στους δανειστές».

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως «ακόμη και μετά την αποδοκιμασία των πολιτών στην κάλπη, ο ΣΥΡΙΖΑ δε διδάχθηκε τίποτα. Αφού επικαλείται ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του υπενθυμίζουμε ότι στην 3η Έκθεση Ενισχυμένης Εποπτείας αναφέρεται ότι ο ρυθμός υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων έχει επιβραδυνθεί τους τελευταίους μήνες και δε διασφαλίζεται η συνοχή ορισμένων μέτρων με τις δεσμεύσεις που έχουν αναληφθεί απέναντι στους ευρωπαίους εταίρους... υπάρχει κίνδυνος οι περισσότερες από τις 15 συγκεκριμένες δεσμεύσεις για τα μέσα του 2019 να μην ολοκληρωθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα».

«Αυτή είναι η κατάσταση που παρέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και να προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα. Εμείς, με σχέδιο και σοβαρότητα αποκαθιστούμε κάθε μέρα την αξιοπιστία της χώρας για να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη», αναφέρεται ακόμη από το Μαξίμου.




A+
A-







ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ