Skip to main content

Πλημμύρισαν δρόμοι στην Πιερία - Χαλάζι, απεγκλωβισμοί και αντλήσεις υδάτων (videos)

Μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 40 κλήσεις

Ισχυρή βροχόπτωση με έντονη κεραυνική δραστηριότητα, ακόμη και χαλαζόπτωση, έπληξε τις τελευταίες ώρες περιοχές της Πιερίας.

Διαβάστε - Προβλήματα και στην Πιερία από την κακοκαιρία express (video)

Μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 40 κλήσεις και χρειάστηκε να επέμβει σε τρεις περιπτώσεις για αντλήσεις υδάτων από σπίτια.

 

@ziogan23 Καταστροφές Πιερία τώρα!!! 15 πόντους χαλάζι στα αυτοκίνητα παραγωγές καταστράφηκαν κτηνοτρόφοι στο χάος Σπίτια πλημμύρισαν Δρόμοι κόπηκαν σαν καρπούζια !!!! Ελλάδα 2.0 #mpesfypgamw #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - Ziogan23

Επιπλέον, στην περιοχή μεταξύ Καρίτσας και Βροντού, στον δήμο Δίου-Ολύμπου, η Πυροσβεστική προχώρησε σε απεγκλωβισμό ηλικιωμένης γυναίκας μέσα από το σπίτι της και τριών γυναικών που είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε αυτοκίνητο. Στη δεύτερη περίπτωση έγινε και χρήση μηχανήματος έργου για την μεταφορά των γυναικών σε ασφαλές σημείο.

Επαρχιακοί δρόμοι στα ορεινά της Πιερίας πλημμύρισαν και η κυκλοφορία διεξάγεται μετ' εμποδίων. Χωρίς προβλήματα πάντως γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην ΠΑΘΕ.

Στο μεταξύ, προβλήματα ηλεκτροδότησης καταγράφονται λόγω της κακοκαιρίας σε περιοχές του δήμου Θερμαϊκού, ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός ο χρόνος αποκατάστασης των προβλημάτων.