Skip to main content

Πλήρης στήριξη ΝΔ στον Παναγιωτόπουλο

Στην έκδοση ανακοίνωσης, με την οποία εκφράζεται η στήριξη του Α. Σαμαρά στο πρόσωπο του Π. Παναγιωτόπουλου, προχώρησε η Νέα Δημοκρατία μετά τα συντροφικά «μαχαιρώματα» κατά του εκπροσώπου Τύπου του κ
Στην έκδοση ανακοίνωσης, με την οποία εκφράζεται η στήριξη του Αντώνη Σαμαρά στο πρόσωπο του Πάνου Παναγιωτόπουλου, προχώρησε η Νέα Δημοκρατία μετά τα συντροφικά «μαχαιρώματα» κατά του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Αργ. Ντινόπουλος, στράφηκε με δηλώσεις στον Αθήνα 9,84 εναντίον του Πάνου Παναγιωτόπουλου λέγοντας: «Νομίζω ότι υπάρχει ένα επικοινωνιακό έλλειμμα. Ξέρετε, εδώ χρειάζεται μια συλλογική δουλειά. Όταν ο κ. Παπανδρέου απολαμβάνει αυτήν την τόσο μεγάλη ασυλία από τα μέσα ενημέρωσης, πρέπει πραγματικά να κάνουμε μια επικοινωνιακή αντεπίθεση».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς εμπιστεύεται απόλυτα τον στενό του συνεργάτη, εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον στηρίζει στη δύσκολη αποστολή του.

» Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και έχουν στόχο να δημιουργήσουν ζητήματα στη Νέα Δημοκρατία, εκεί που δεν υπάρχουν».