Τρίτη 31 Μαρτίου 2020
x

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ φέρονται να έχουν ζητήσει προ μηνός να διεξαχθεί ο τελικός χωρίς φιλάθλους, καθώς δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι δεν θα γίνουν επεισόδια

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στις 11 Μαΐου στο ΟΑΚΑ θα γίνει οριστικά χωρίς θεατές, μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός News 24/7 88,6.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, η απόφαση έχει ληφθεί στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης και θα γίνει επισήμως γνωστή μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας, την προσεχή Τρίτη, και θα ανακοινωθεί την προσεχή Τετάρτη.

Στα «όπλα» της κυβέρνησης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ραδιοφωνικό σταθμού «από καλά ενημερωμένες πηγές», είναι και το γεγονός ότι οι ίδιες οι ΠΑΕ, η ΑΕΚ και (κυρίως) ο ΠΑΟΚ, φέρονται να έχουν ζητήσει προ μηνός να διεξαχθεί ο τελικός χωρίς φιλάθλους, καθώς δεν μπορούν να εγγυηθούν ότι δεν θα γίνουν επεισόδια.

Στο ίδιο δημοσίευμα υπενθυμίζεται ότι από τον ΠΑΟΚ σχολίαζαν πως «αν αποφασιστεί να γίνει ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών, δεν θέλουμε το ΟΑΚΑ», ενώ στην ΑΕΚ υποστήριζαν πως... ψηφίζουν ΟΑΚΑ με παρουσία οπαδών.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ