Skip to main content

Ποδαρικό με ντέρμπι: Το Σάββατο ορίστηκε το Άρης-ΠΑΟΚ

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε σήμερα την ακριβή ημερομηνία και την ώρα για την 17η αγωνιστική και τους αγώνες Άρης-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Με ντέρμπι ξεκινάει η νέα χρονιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε σήμερα την ακριβή ημερομηνία και την ώρα για την 17η αγωνιστική και τους αγώνες Άρης - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Έτσι οι κιτρινόμαυροι θα αντιμετωπίσουν τον Δικέφαλο του Βορρά στις 4 Ιανουαρίου στις 19.30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ την επόμενη ημέρα, 5 Ιανουαρίου, οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ντέρμπι της Αθήνας, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών, μετά την τιμωρία της ΠΑΕ για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην έδρα των Πειραιωτών.

Να σημειωθεί, επίσης, πως παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακριβώς το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου της Basket League, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο Παλατάκι για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιανουαρίου. Έτσι, προς αποφυγή επεισοδίων, δεν αποκλείεται ο ΕΣΑΚΕ να αλλάξει την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα μπάσκετ.