Skip to main content

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΑΟΚ με τεσσάρα επί του Άρη

Κυρίαρχες οι παίκτριες του Δικεφάλου πήραν το ντέρμπι με τον Άρη και πέρασαν στους οκτώ της διοργάνωσης

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών πήρε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε του Άρη με 0-4, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του θεσμού.

Ο Δικέφαλος είχε την κατοχή της μπάλας από την αρχή του αγώνα, με τις παίκτριες του Άρη να περιορίζονται σε αμυντικό ρόλο.

Στο 31ο λεπτό, η Γιαννακά με όμορφη ατομική ενέργεια, πάτησε περιοχή, και με αριστερό πλασέ έγραψε το 0-1.

Ένα λεπτό αργότερα, η Χαλατσογιάννη βρέθηκε στο τετ-α-τετ, ωστόσο η λόμπά της κατέληξε στην αγκαλιά της τερματοφύλακα των κιτρίνων.

Στο 39ο λεπτό, έπειτα από νέα ατομική ενέργεια της Γιαννακά, ο Δικέφαλος έφτασε στο 0-2, καθώς το αριστερό πλάσε της κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα.

Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, η Γιαννακά έβγαλε παράλληλη σέντρα στην Αργυρίου, η οποία με προβολή διαμόρφωσε το 0-3, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ Morris. Ο όμορφος συνδυασμός των Αργυρίου και Χαλατσογιάννη, βρήκε ως αποδέκτρια την Παπαδοπούλου, η οποία με ψύχραιμη εκτέλεση διαμόρφωσε το 0-4 στο 46ο λεπτό.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Αργυρίου προσπάθησε να πετύχει δεύτερο προσωπικό γκολ δικό της και πέμπτο για τον ΠΑΟΚ Morris, ωστόσο το σουτ της έξω από την περιοχή κατέληξε λίγο άουτ.

Ο Δικέφαλος είχε διαρκώς την μπάλα στα πόδια του, κόντρα σ' έναν αντίπαλο ο οποίος αμυνόταν μαζικά για 90 λεπτά. Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» έψαξαν κι' άλλα τέρματα, ωστόσο το τελικό σκορ έμεινε στο 0-4.