Skip to main content

Πόλο ανδρών: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρώτη μεταγραφή του - Απέκτησε τον Ξυλά

Ο 25χρονος φουνταριστός αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον Ηλυσιακό

Την πρώτη μεταγραφή του ενόψει της νέας περιόδου ανακοίνωσε το ανδρικό τμήμα υδατοσφαίρισης του ΠΑΟΚ, που απέκτησε τον Παναγιώτη Ξυλά.

Ο 25χρονος φουνταριστός αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον Ηλυσιακό, με τον οποίο τη σεζόν 2022-23 είχε 24 συμμετοχές και 10 γκολ στο πρωτάθλημα της Α1. Το νέο απόκτημα του «Δικεφάλου» πέρασε από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, ενώ έχει παίξει επίσης σε Χανιά, Γλυφάδα και ΑΕ Χαϊδαρίου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που από τη νέα σεζόν θα φορέσω το σκουφάκι του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με υψηλούς στόχους, οι οποίοι ταιριάζουν με τις φιλοδοξίες μου. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου, ώστε να πραγματοποιηθούν αυτοί οι στόχοι. Η ιστορία του ΠΑΟΚ και ο κόσμος του, είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα» δήλωσε ο Ξυλάς.

Σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ έχει ανανεώσει -για τρίτη διαδοχική σεζόν- τη συνεργασία του με τον Ολλανδό Γέσε Κούπμαν, ενώ αντίθετα αποχώρησε ο βασικός του φουνταριστός στο περσινό πρωτάθλημα, Χάρης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος συνεχίζει στον Υδραϊκό.