Skip to main content

Πόρτο-Ρόμα και Παρί-Γιουνάϊτεντ στο αποψινό μενού του Champions League

Όλα ανοιχτά στην αναμέτρηση του «Dragão» για Πορτογάλους και Ιταλούς - Τεράστιο προβάδισμα για τους Γάλλους κόντρα στους Άγγλους των πολλών απουσιών.

Με τις αναμετρήσεις Πόρτο-Ρόμα και Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ συνεχίζονται σήμερα οι ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League.

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη αναμέτρηση του «Olimpico», η Ρόμα είχε καταφέρει να επικρατήσει με 2-1 των Πορτογάλων ενώ αντίστοιχα στην αναμέτρηση του «Old Trafford», η Παρί Σεν Ζερμέν θριάμβευσε κερδίζοντας με 0-2 τους Άγγλους.

Από την αναμέτρηση του «Dragão» θα απουσιάσει για λογαριασμό των Πορτογάλων, ο επιθετικός, Βίνσεντ Αμπουμπακάρ ενώ αντίθετα επιστρέφει ο εξτρέμ Χέσους Κορόνα.

Αντίστοιχα για τους Ιταλούς, νοκ άουτ είναι ο εξτρέμ Τζενγκίζ Ουντέρ και ο μεσοεπιθετικός Χαβιέ Παστόρε.

Από την αναμέτρηση του «Parc des Princes» θα απουσιάσουν για λογαριασμό των Γάλλων οι επιθετικοί Νεϊμάρ και Έντινσον Καβάνι.

Αντίστοιχα για τους Άγγλους νοκ άουτ είναι οι επιθετικοί Τζέσι Λίνγκαρντ - Αλέξις Σάντσες, ο μεσοεπιθετικός Χουάν Μάτα, οι μέσοι Άντερ Ερέρα – Νεμάνια Μάτιτς, οι πλάγιοι μπακ Ματέο Νταρμιάν – Αντόνιο Βαλένσια και ο τιμωρημένος μέσος Πολ Πογκμπά ενώ αμφίβολος δίνεται ο επιθετικός Αντονί Μαρσιάλ.