Skip to main content

Πώς να επιλέξετε μια μοδάτη τσάντα; Οι πιο δημοφιλείς τύποι τσάντας

Δείτε ποια τσάντα ταιριάζει σε επίσημες εκδηλώσεις και ποια είναι τα πιο δημοφιλή σχέδια σε γυναικείες τσάντες για να σας προσφέρουν μοναδικό στυλ.

Οι τσάντες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι στο ντύσιμο μιας γυναίκας, ιδιαίτερα εκείνες που συνδυάζουν τη χρηστικότητα με την αισθητική και προσφέρουν μοναδικό στυλ για κάθε εμφάνιση.

Ως γυναίκα, είναι σίγουρο ότι λατρεύετε ιδιαίτερα όλες τις τσάντες. Σίγουρο είναι επίσης ότι διαθέτετε πάνω από μία. Εξάλλου, ως γνωστόν μία τσάντα δεν είναι ποτέ αρκετή. Κάθε γυναίκα γνωρίζει ότι κανένα ρούχο δεν μπορεί να φαίνεται ολοκληρωμένο αν δεν υπάρχει η σωστή τσάντα που θα το πλαισιώνει. Το καλό με τις γυναικείες τσάντες είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί τύποι, οι οποίοι είναι ικανοί να καλύψουν όλες τις ηλικιακές ομάδες αλλά και όλα τα γούστα. Οι γυναικείες τσάντες με πρωτοπόρες τις Michael Kors τσάντες αποτελούν μοντέρνα και πολύ λειτουργικά αξεσουάρ, που σίγουρα μπορούν να αναδείξουν ακόμα και ένα αδιάφορο outfit. Ταυτόχρονα όμως μπορούν να αποτελέσουν έναν πολύ καλό αποθηκευτικό χώρο. Καθώς δεν ταιριάζουν όλες οι τσάντες σε κάθε περίσταση. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια backpack σε ένα επίσημο δείπνο, όπως δεν μπορείτε να κρατάτε μία clutch bag για να πάτε για ψώνια. Όλες έχουν το μέρος και το χρόνο που μπορούν να φορεθούν. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές στην επιλογή τους.



Ποια τσάντα ταιριάζει σε επίσημες εκδηλώσεις;

Για να κάνετε την σωστή επιλογή σε τσάντα για κάποια επίσημη εκδήλωση, πρέπει να βάλετε στο νου σας κάποιες πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες. Πρώτον πρέπει να σκεφτείτε τι είδους εκδήλωση είναι αυτή, ποιο είναι το dress code, ποιο είναι το στυλ που θα ταιριάζει στο συγκεκριμένο event και ποιο είναι το μέγεθος της τσάντας που θα πρέπει να κρατάτε. Το να μπείτε απλά σε ένα site και να αγοράσετε την πρώτη μαύρη τσάντα που θα βρείτε είναι τεράστιο λάθος. Θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά πριν το αποφασίσετε. Σκεφτείτε αν η εκδήλωση που πρόκειται να παρευρεθείτε απαιτεί να κρατάτε διαρκώς την τσάντα μαζί σας ή αν χρειαστεί να την κρατάτε μόνο για λίγο. Αν πάτε σε ένα κλαμπ, μια τσάντα με λουράκι θα είναι η τέλεια επιλογή. Αντιθέτως, αν όμως πάτε σε ένα επίσημο γεύμα μια clutch bag φαντάζει ιδανική. Και μην ξεχάσετε να συνδυάσετε την τσάντα σας με πορτοφόλι για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση στην εκδήλωση που πρόκειται να πάτε.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή σχέδια σε γυναικείες τσάντες;

Στις μέρες μας υπάρχει ένας άτυπος κανόνας ότι τα χρώματα δεν χρειάζεται να ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους. Με αυτή τη λογική, αντί να ψάχνετε αυτό το σπάνιο μωβ που έχουν τα παπούτσια σας σε τσάντα, επιλέξετε ένα ουδέτερο χρώμα. Ναι μεν θα τονίσει για παράδειγμα την τουαλέτα σας, αλλά ενδεχομένως να έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το χρώμα των παπουτσιών σας. Μπορείτε να ταιριάξετε για παράδειγμα το μωβ παπούτσι σας με μια κίτρινη τσάντα ή το αντίθετο. Αν θέλετε κάτι πιο safe, επιλέξτε μια κλασική και διαχρονική μαύρη τσάντα που πάει με όλα. Αν δεν μιλάμε για βραδινές εμφανίσεις, οι Michael Kors τσάντες θα σας δώσουν και εδώ την λύση. Αν προτιμάτε τα μονόχρωμα outfits, δοκιμάστε φλοράλ τσάντα και αν θέλετε να γίνετε ακόμη πιο τολμηρή συνδυάστε δύο διαφορετικά μοτίβα, όπως το ριγέ με το πουά. Μην ξεχνάτε πως η επιλογή στις τσάντες έχει να κάνει και με τον σωματότυπο κάθε γυναίκας. Στην Ελλάδα οι μεγάλες Michael Kors τσάντες βρίσκονται στην κορυφή. Έρχονται πρώτες στη λίστα, γιατί πολλές σύγχρονες γυναίκες προσπαθούν να συνδυάσουν καριέρα και οικογένεια, κάτι που τις αναγκάζει να κουβαλούν πολλά πράγματα μαζί τους.