Skip to main content

Ποτάμι: Δεν στηρίζουμε τον Τσίπρα, αλλά τα συμφέροντα των Ελλήνων

Η οικονομία χρειάζεται επενδύσεις και στήριξη από τους ισχυρούς μας συμμάχους στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ, υποστηρίζει το Ποτάμι.

Το Ποτάμι σκέφτεται πρώτα την πατρίδα και μετά το κομματικό του συμφέρον αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος σχετικά με τη θετική στάση του στη Συμφωνία των Πρεσπών, υποστηρίζοντας ότι δεν στηρίζει τον Α. Τσίπρα αλλά τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Επισημαίνοντας ότι σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικονομία και τα εθνικά θέματα επείγει να δούμε όλοι τη μεγάλη εικόνα, σημειώνει ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει στα βόρεια σύνορά της, αντίθετα, πρέπει να στρέψει την προσοχή της στα ανατολικά σύνορα.

«Η οικονομία χρειάζεται επενδύσεις και στήριξη από τους ισχυρούς μας συμμάχους στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ. Δεν θα αφήσουμε λοιπόν τον καταρρέοντα Τσίπρα να εμφανίζεται αυτός και μόνο αυτός ως ο σοβαρός και αξιόπιστος συνομιλητής» προσθέτει.

Στην ανακοίνωση του Ποταμιού υπογραμμίζεται ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε ο κύριος εκφραστής του εθνικού απομονωτισμού. Η φιλοευρωπαϊκή του στάση σήμερα είναι ευκαιριακή και εξυπηρετεί μόνο τα μικροκομματικά του συμφέροντα», και τονίζεται ότι  με την πρώτη ευκαιρία ο κ. Τσίπρας και οι σύντροφοί του θα ξαναγίνουν «φιλομαδουριστές», «φιλορώσοι», «φιλοϊρανοί», «φιλοο,τινάναι», αρκεί να θεωρήσουν ότι τους βολεύει.

«Το Ποτάμι, αντίθετα, ήταν, είναι και θα παραμείνει η πολιτική δύναμη που σκέφτεται πρώτα την πατρίδα και μετά το κομματικό του συμφέρον», καταλήγει η ανακοίνωση.