Skip to main content

Πρέμιερ Λιγκ: Υψηλότατο πρόστιμο στη Γουλβς για ομοφοβικά συνθήματα στον αγώνα με την Τσέλσι

Η FA έκανε ξεκάθαρο στους συλλόγους τον περασμένο Ιανουάριο ότι θα λάβει πειθαρχικά μέτρα εναντίον των ομάδων των οποίων οι οπαδοί εμπλέκονται συμπεριφορές που προκαλούν διακρίσεις και ομοφοβικά συνθήματα

Με πολύ «τσουχτερό» πρόστιμο τιμωρήθηκε η Γουλβς απ’ την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, για ομοφοβικά συνθήματα που ακούστηκαν στον αγώνα του περασμένου Απριλίου με την Τσέλσι για την Premier League.

Η FA επέβαλλε πρόστιμο 116.000 ευρώ, για τα συνθήματα που ακούστηκαν από μεγάλο αριθμό οπαδών της Γουλβς από το 61ο έως το 71ο λεπτό του αγώνα της 8ης Απριλίου.

Στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία ανέφερε πως η Γουλβς παραδέχθηκε ότι απέτυχε στο να περιφρουρήσει τους οπαδούς της και να τους αποτρέψει από το να προβούν σε αυτή την ενέργεια.

Η εν λόγω απόφαση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για αποκλεισμό δύο ετών σε οπαδό της Φούλαμ γιατί και αυτός φώναξε ομοφοβικά συνθήματα ξανά σε παιχνίδι με αντίπαλο την Τσέλσι.

Η FA έκανε ξεκάθαρο στους συλλόγους τον περασμένο Ιανουάριο ότι θα λάβει πειθαρχικά μέτρα εναντίον των ομάδων των οποίων οι οπαδοί εμπλέκονται συμπεριφορές που προκαλούν διακρίσεις και ομοφοβικά συνθήματα.