Skip to main content

Προχωρά η περίπτωση του Μίικο Αλμπορνόζ για τον ΠΑΟΚ (video)

Οι απαιτήσεις της Σεβίλλης για τον Γκιγιέρμε Αράνα είναι υψηλές και ο «Δικέφαλος» στρέφεται στον 28χρονο Χιλιανό αριστερό μπακ του Ανόβερου.

Την αναζήτηση αριστερού μπακ συνεχίζουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ με τον Άμπελ Φερέιρα να έχει ξεκαθαρίσει ότι στη συγκεκριμένη θέση χρειάζεται μία ακόμη επιλογή και αυτό επιταχύνει τις εξελίξεις.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Metrosport», τα νεότερα στη συγκεκριμένη υπόθεση αναφέρουν ότι οι δυσκολίες στην υπόθεση του βασικού υποψηφίου Γκιγιέρμε Αράνα δεν έχουν ξεπεραστεί.

Οι απαιτήσεις της Σεβίλλης εξακολουθούσαν να είναι πολύ υψηλές και αυτό οδηγούσε στη εναλλακτική λύση του Μίικο Αλμπορνόζ.

Συγκεκριμένα, βοηθούσε σ’ αυτό και η στάση του προπονητή του «Δικεφάλου» που ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του συλλόγου ότι ο 28χρονος Χιλιανός με σουηδικό διαβατήριο έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που ψάχνει από τον αριστερό οπισθοφύλακα στις δικές του ομάδες.

Υπενθυμίζεται πως ο Λατινοαμερικάνος αμυντικός αγωνίζεται από το 2014 στο Ανόβερο έχοντας αγωνιστεί σε 116 παιχνίδια με απολογισμό 1 γκολ και 12 ασίστ.

Όπως είναι γνωστό, μέχρι τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ δικαιούται να δηλώσει δύο ακόμη παίκτες στη λίστα της UEFA και αυτό δημιουργεί την πίεση να τρέξουν άμεσα ττην υπόθεση γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.