Skip to main content

Προκαλεί ο τράπερ Trannos που καταδικάστηκε για οπλοκατοχή: «Είχα κι άλλο στο αμάξι»

«Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι», δήλωσε ο τράπερ που καταδικάστηκε σήμερα για παράνομη οπλοκατοχή.

Αμετανόητος ο τράπερ που συνελήφθη χθες για οπλοκατοχή, ο οποίος, φεύγοντας από το δικαστήριο, έκανε προκλητικές δηλώσεις μέσω του λογαριασμού του στο Ιnstagram.

Υπενθυμίζεται ότι ο τράπερ συνελήφθη χθες, όταν, μετά από τυχαίο έλεγχο που έγινε στο Μπουρνάζι, βρέθηκε στο τζιπ του, μάρκας Range Rover, όπλο μάρκας Κλογκ, για το οποίο δεν είχε άδεια.

Ο 22χρονος συνελήφθη, κρατήθηκε, του ασκήθηκε ποινική δίωξη για οπλοκατοχή και σήμερα οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 10 μηνών φυλάκισης με αναστολή και χρηματική ποινή για παράνομη οπλοκατοχή.

Επιστρέφοντας σπίτι του, στο αυτοκίνητό του έβγαλε και ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα βιντεάκι που λέει: «Πάλι καλά που βρήκαν μόνο το ένα γιατί είχα κι άλλο στο αμάξι», γελώντας και προκαλώντας.

«Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω από ό,τι πρέπει», δήλωσε ο τράπερ

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε λίγο αργότερα ο τράπερ σχολιάζοντας το εν λόγω βίντεο. Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ο 22χρονος τράπερ, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή, δήλωσε πως η ανάρτησή του δεν ήταν παρά... χιούμορ με τους φίλους του.

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και όλα ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ. Μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω από ό,τι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά; Αλλά όλα καλά, δεν πειράζει, όλα καλά», δήλωσε αρχικά.

«Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας, να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς. Να περνάμε καλά, να είμαστε πάντα χαρούμενοι», πρόσθεσε.