Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020
x

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης Εφετείου Θεσσαλονίκης Καλλιρόη Χειμαριού συμφώνησε με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα να γίνει αύριο η απολύμανση

Σε απολύμανση του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης θα προχωρήσουν, αύριο το απόγευμα, συνεργεία του κεντρικού δήμου. Πρόκειται για προληπτική απολύμανση στο πλαίσιο των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Τη σχετική πρωτοβουλία ανέλαβε η πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης Εφετείου Θεσσαλονίκης Καλλιρόη Χειμαριού, η οποία ήρθε σε σχετική επικοινωνία με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και συμφώνησε μαζί του να γίνει προληπτικά η απολύμανση σε όλους τους χώρους των δικαστηρίων.

Την ίδια ώρα, ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ), στο πλαίσιο των ίδιων μέτρων, απολυμαίνει προληπτικά τους χώρους των γραφείων του, στον 4ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου, όπως επίσης τους χώρους της Βιβλιοθήκης του, ενώ τοποθέτησε αντισηπτικά στις αίθουσες δικηγόρων. Εξάλλου, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, έχει ήδη έχει ακυρώσει ή μεταφέρει όλα τα προγραμματισμένα σεμινάρια και συνέδρια έως τις 5 Απριλίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ