Skip to main content

Προπηλακισμοί κατά στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια (vid)

Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να διαδηλώσει κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών αποδοκίμασε πρώτα τον Παππά και έπειτα τα τοπικά στελέχη ΣΥΡΙΖΑ.

Ύβρεις και αποδοκιμασίες δέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος της Βέροιας, Γιώργος Κάκαρης, από ομάδα πολιτών κατά την έξοδό του, από εκδήλωση στην οποία μίλησε ο υπουργός Νίκος Παππάς στο κέντρο της μακεδονικής πόλης (δείτε εδώ).

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα veriotis.gr, το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τον χώρο για να διαδηλώσει κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών αποδοκίμασε πρώτα τον υπουργό από απόσταση, μη μπορώντας να τον πλησιάσει λόγω της έντονης αστυνομικής παρουσίας και έπειτα στράφηκε προς τοπικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που αποχωρούσαν από τον πολυχώρο.

Στην περίπτωση του κ. Κάκαρη, η ένταση αποκορυφώθηκε καθώς ομάδα αντρών έτρεξε με απειλητικές διαθέσεις κατά πάνω του, με τον ίδιο να γίνεται δέκτης λεκτικής βίας και προπηλακισμού.

Σημειώνεται ότι η ίδια ομάδα φώναξε συνθήματα κατά του κ. Παππά και της κυβέρνησης και κατά την είσοδο του υπουργού στον χώρο στο κέντρο της Βέροιας.