Skip to main content

Προπονήθηκαν κανονικά Ελ Ζαρ και «Μούσλι»

Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μπήκαν σήμερα οι Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Αύριο επιστρέφουν Μπουσαϊντί και Ζουέλα. Αγωνία για Σαβίνι, θα υποβληθεί σε νέα εξέταση.
Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης μπήκαν σήμερα οι Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Ο Παύλος Δερμιτζάκης είδε με ικανοποίηση τους δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να επιστρέφουν από τις πατρίδες τους και να βγάζουν το προπονητικό πρόγραμμα χωρίς προβλήματα.

Ανακούφιση, βεβαίως, προκάλεσε η κατάσταση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος ταλαιπωρούνταν από πρόβλημα τραυματισμού. Όπως αποδείχτηκε, ωστόσο, αυτό δεν ήταν σοβαρό και ξεπεράστηκε με την ξεκούραση των προηγούμενων ημερών. Μάλιστα, ο άσος του Δικεφάλου δε χρειάστηκε καν να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Την Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ και οι Μπουσαϊντί και Ζουέλα.

Εντωμεταξύ, αγωνία υπάρχει για την κατάσταση του Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας. Το πρωί της Τρίτης, ο Ιταλός αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας, όμως, δεν είναι ξεκάθαρα, επειδή το γόνατο του ποδοσφαιριστή είναι πρησμένο. Με όσα φάνηκαν από την εξέταση, η ιατρική εκτίμηση κάνει λόγο για κάκωση ή μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού και χόνδρου, ωστόσο θα χρειαστεί αναμονή 2-3 ημερών, προκειμένου ο παίκτης να υποβληθεί σε νέα εξέταση, ούτως ώστε να προσδιοριστεί οριστικά ο χρόνος και ο τρόπος αποθεραπείας του.