Skip to main content

Σοκάρει η αιματηρή ληστεία στη Μοναστηρίου-Τι λέει φίλος του ιδιοκτήτη

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές ατόμων για την αιματηρή ληστεία τα μεσάνυχτα σε κατάστημα ψιλικών στην οδό Μοναστηρίου.

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό των δύο αδίστακτων ληστών, οι οποίοι εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών και άνοιξαν πυρ τραυματίζοντας τρία άτομα, προκειμένου να αρπάξουν τις εισπράξεις.

Η αστυνομία, κατά τις αναζητήσεις της, προχώρησε σε επτά προσαγωγές ατόμων. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Οι δράστες λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, αφού έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία του καταστήματος, που βρίσκεται στην οδό Μοναστηρίου 93, μπήκαν στο χώρο και άνοιξαν πυρ.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν τρία άτομα, οι ιδιοκτήτες, πατέρας και γιος, 53 και 27 ετών και ένας υπάλληλος, 37 ετών, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας πίσω τη μοτοσικλέτα τους.

Οι τραυματίες φέρουν τραύματα από σφαίρες στον θώρακα, τα πόδια και την κοιλιακή χώρα. Δύο εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο Παπανικολάου και ο τρίτος στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος».

Στο μεταξύ, σοκαρισμένος είναι ο συνεργάτης και στενός φίλος του ιδιοκτήτη, Γιώργος Διαμαντής, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο σήμερα το πρωί. «Άριστος επαγγελματίας, άριστος συνεργάτης, από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στην αγορά. Ο λόγος του είναι πάντα συμβόλαιο» δήλωσε και πρόσθεσε: «Πέρασα χθες το μεσημέρι από το μαγαζί. Έχω σοκαριστεί. Το έμαθα σήμερα τα ξημερώματα και δεν μπορώ να το πιστέψω».