Skip to main content

Πρωταγωνιστής ο Μήτρογλου

Με δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπυ των «αιωνίων», το οποίο ξεκίνησε με καθυστέρηση μίας ώρας, λόγω του «μπλόκου» που είχαν στήσει οπαδοί των «ερυθρόλευκων»
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός, μετά την επικράτησή του με 2-0 επί του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Με δύο γκολ του Κώστα Μήτρογλου (45΄ και 55΄) οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το «τρίποντο», σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από τη μεγάλη καθυστέρηση έναρξης, καθώς μερικοί ανεγκέφαλοι οπαδοί του Ολυμπιακού δημιούρησαν μπλόκο στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή των «πρασίνων».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, έδωσε πριμ 200.000 ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού, Μαρέσκα, Λεονάρντο, Ζαϊρί, Όσκαρ, Μήτρογλου.

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Σαριέγκι, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Γκάμπριελ, Σαλπιγγίδης, Σισέ.