Skip to main content

Πρωτομαγιάτικο γλέντι από τον δήμο Καλαμαριάς στο στρατόπεδο Κόδρα (φωτο)

Οι εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά στην Καλαμαριά θα κλείσουν με τη συναυλία της Στέλλας Κονιτοπούλου στην Πλαζ Αρετσούς

Πρωτομαγιάτικο γλέντι διοργάνωσε σήμερα ο δήμος Καλαμαριάς για πρώτη φορά στο πάρκο Κόδρα.

«Χαίρομαι που βλέπω παιδιά, οικογένειες, να τρέχουν και να παίζουν, μέσα σ’ αυτόν τον απίστευτο χώρο. Ένα χώρο, τον οποίο δυστυχώς δεν απολαμβάναμε τα προηγούμενα χρόνια. Θα φροντίσουμε να γίνει ακόμη ομορφότερος, ακόμη πιο ασφαλής και να μην ξεχνάμε ότι πρέπει όλες οι πράξεις μας να έχουν ως μία αφετηρία τους παππούδες μας, οι οποίοι ήρθαν στην Καλαμαριά και την μετέτρεψαν από ένα λασπότοπο σε μία σύγχρονη πόλη και να φροντίσουμε με τη σειρά μας, να την παραδώσουμε ακόμη καλύτερη , ακόμη ομορφότερη και ακόμη πιο φιλική στα παιδιά μας, γιατί είναι ένας τόπος τον οποίο δανειζόμαστε από τις επόμενες γενιές», δήλωσε ο δημάρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Στο Πρωτομαγιάτικο γλέντι ερμήνευσαν ο Βαλάντης Καπουρελάκος και η Δέσποινα Αλμπανίδου. «Το παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η γενική γραμματέας του δήμου Καλαμαριάς, Ελένη Φύκα, αντιδήμαρχοι, επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων και δημοτικοί σύμβουλοι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου, νωρίτερα ο Dj TaSOS Rizopoulos παρουσίασε το δικό του πρόγραμμα στην πλαζ Αρετσούς στο πλαίσιο της Ανθοκομικής έκθεσης.

Ο κ. Δαρδαμανέλης επισκέφτηκε το πρωί την Ανθοκομική, όπου συνομίλησε με τους παραγωγούς, αλλά και με παιδιά που συμμετείχαν σε μία από τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες στο πλαίσιο της 35ης Ανθοκομικής.

Οι εκδηλώσεις για την Πρωτομαγιά στην Καλαμαριά θα κλείσουν με τη συναυλία της Στέλλας Κονιτοπούλου στις 7μ.μ στην Πλαζ Αρετσούς.