Skip to main content

Ψήφισε εν μέσω χειροκροτημάτων ο Κώστας Καραμανλής (vid)

Ο πρώην πρωθυπουργός εμφανώς ευδιάθετος έγινε δεκτός από τον κόσμο που βρισκόταν στο εκλογικό του τμήμα με χειροκροτήματα και με ιδιαίτερη θέρμη.

Λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Κυριακής άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος ψήφισε στο 1ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης.

Τον κ. Καραμανλή συνόδευαν υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. Τάσος Σπηλιόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου, στελέχη και μέλη του κόμματος.



Ο πρώην πρωθυπουργός εμφανώς ευδιάθετος έγινε δεκτός από τον κόσμο που βρισκόταν στο εκλογικό του τμήμα με χειροκροτήματα και με ιδιαίτερη θέρμη. Μάλιστα, μία κυρία τον πλησίασε αι το φίλησε το χέρι!

Εισερχόμενος στο εκλογικό τμήμα συνομίλησε με τις κυρίες που ήταν στην εφορευτική επιτροπή και στη συνέχεια μπήκε στο παραβάν για να ψηφίσει όπου και έμεινε αρκετά λεπτά.

Αποχωρώντας από το εκλογικό κέντρο ο κ. Καραμανλής συνομιλούσε με τους υποψηφίους βουλευτές στους οποίους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Μετά την ψηφοφορία ο κ. Καραμανλής αποχώρησε χωρίς να κάνει δήλωση.