Skip to main content

Ψήφισε ο Καραμανλής-Θερμή υποδοχή από γαλάζια στελέχη (vid)

O πρώην πρωθυπουργός εισήλθε στο παραβάν, ψήφισε και αποχώρησε χωρίς να κάνει, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, δηλώσεις.

Με χειροκροτήματα και μηνύματα στήριξης από στελέχη και φίλους της Νέας Δημοκρατίας έφτασε λίγο μετά τις 10 στο 3ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Έχοντας στο πλευρό του περισσότερους φίλους της γαλάζιας παράταξης σε σχέση με την πρώτη φορά, ο πρώην πρωθυπουργός εισήλθε στο παραβάν, ψήφισε και αποχώρησε χωρίς να κάνει, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, δηλώσεις.



Κατά την είσοδό του στο σχολείο φίλος του κόμματος και υποψήφιος για τον δήμο Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό του Νίκου Ταχιάου του δώρισε μια συλλεκτική κασετίνα με το έργο του θείου του, Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενώ άλλοι τον φιλούσαν και τον αγκάλιαζαν.

Ο κ. Καραμανλής, που σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του σχολείο είχε στο πλευρό του τα στελέχη της ΝΔ, αποχώρησε εκ νέου καταχειροκροτούμενος.



Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν οι βουλευτές, Σταυρός Καλαφάτης και Έλενα Ράπτη, οι εκ νέου εκλεχθέντες δήμαρχοι Αμπελοκήπων - Μενεμένης και Πυλαίας - Χορτιάτη από τον πρώτο γύρο της εκλογικής διαδικασίας, Λάζαρος Κυρίζογλου και Ιγνάτιος Καϊτεζίδης αντίστοιχα, ο πρώην γγ Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Τάσος Σπηλιόπουλος κ.α.