Skip to main content

Ψήφισε ο Σπύρος Πέγκας: «Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε περιφρόνηση - Σήμερα είναι μια ημέρα ελπίδας»

Σήμερα είναι μια ημέρα ελπίδας, με ένα νέο ξεκίνημα, ανέφερε ο υποψήφιος δήμαρχος και κάλεσε τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σπύρος Πέγκας.

Ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης «Θεσσαλονίκη για Όλους» προσήλθε στο 2ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης  μαζί με τη σύζυγό του, Μαλαματή αλλά και τη 13 μηνών κόρη του, Ντορέττα.

 

Λίγο πριν ψηφίσει, ο κ. Πέγκας πέρασε από δυο εκλογικά τμήματα και ρώτησε τους εκλογικούς αντιπροσώπους για την προσέλευση του κοινού στις κάλπες.

«Μέχρι στιγμής έχουν προσέλθει 58 εκλογείς από τους συνολικά 412», του είπε η δικαστική αντιπρόσωπος και ο κ. Πεγκας  ευχήθηκε να προσέλθουν «όλοι για να ψηφίσουν».

Αμέσως μετά τη διαδικασία, ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη για Όλους», πραγματοποίησε δηλώσεις στις οποίες σημείωσε ότι «η Θεσσαλονίκη που τόσο αγαπάμε έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και βρίσκεται σε περιφρόνηση. Σήμερα είναι μια ημέρα ελπίδας, με ένα νέο ξεκίνημα».

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της παράταξής του, ο κ. Πέγκας υπογράμμισε ότι «έχουμε τρέξει μια μακρά διαδρομή. Έχουμε ενώσει δυνάμεις από την κοινωνία των πολιτών και αισθανόμαστε έτοιμοι και ώριμοι για την επόμενη μέρα στον δήμο Θεσσαλονίκης».

Τέλος, σχετικά με τη διαφαινόμενη χαμηλή προσέλευση του κοινού στις κάλπες, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ότι «καλούμε τον κοσμο να έρθει να ψηφίσει. Αυτή η εκλογή αφορά όλο τον κόσμο της Θεσσαλονίκης και την καθημερινότητα του».