Skip to main content

Ψήφισε ο Τσίπρας: Να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας

Στο εκλογικό τμήμα τον περίμεναν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, που τον χειροκρότησαν και του έδωσαν ένα κόκκινο λουλούδι. Τι δήλωσε.

«Κρίσιμη» χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, τη σημερινή εκλογική αναμέτρηση, τονίζοντας ότι «δίνουμε με αισιοδοξία τη μάχη για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός».

«Σήμερα είναι μέρα Δημοκρατίας, οι Έλληνες αποφασίζουν για την πορεία της χώρας, αποφασίζουν για τη ζωή τους» δήλωσε αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 649ο εκλογικό τμήμα, στο 27ο-30ο δημοτικό σχολείο Αθηνών στην Κυψέλη.

Στο εκλογικό τμήμα τον περίμεναν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, που τον χειροκρότησαν και του έδωσαν ένα κόκκινο λουλούδι.

Η προσέλευση μάλιστα εκείνη την ώρα ήταν πολύ καλή, με αποτέλεσμα ο Αλέξης Τσίπρας να χρειαστεί να περιμένει την σειρά του πριν ψηφίσει.

Ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη - παρά το γεγονός - όπως είπε - ότι η θερμοκρασία είναι υψηλή. «Αξίζει να είναι όλοι παρόντες για το μέλλον του τόπου μας» είπε, ενώ απευθυνόμενος στους νέους τους κάλεσε «να μην αφήσουν τις κρίσιμες αποφάσεις για τη ζωή τους και το μέλλον τους σε άλλους».

«Είναι μία κρίσιμη μάχη. Τη δίνουμε με αισιοδοξία από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού, για να μην ανακοπεί η πορεία της χώρας προς τα εμπρός» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.