Κυριακή 12 Ιουλίου 2020
x

ΨΩΜΙΑΔΗΣ: ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΡΤ3

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης τονίζει πως με αυτό τον τρόπο «δεν προσβάλλουν μόνο εμένα αλλά και ολόκληρο τον λαό της Θεσσαλονίκης».

Προσβλητικό χαρακτηρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης τον τρόπο με τον οποίο τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας «αποκλείουν την φωνή, τις θέσεις και τις απόψεις μου από το τηλεοπτικό κοινό τους».

Ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει πως δεν τον προσκαλούν καθόλου, την ώρα που προβάλουν υποψηφίους «που δεν βρίσκονται ούτε μέσα στην δεκάδα των δημοσκοπήσεων» και αποδίδει το γεγονός «στα βέτο που βάζουν οι εν λόγω υποψήφιοι (σ.σ. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ), όσο και στην "γραμμή" που παίρνουν από ανώτερα στελέχη των καναλιών».

Αναλυτικά η δήλωση του υποψηφίου δημάρχου:

«Έχει καταντήσει προσβλητικός ο τρόπος με τον οποίο κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας αποκλείουν την φωνή, τις θέσεις και τις απόψεις μου από το τηλεοπτικό κοινό τους.

Επιμένουν, τον υποψήφιο με το μεγαλύτερο έργο διαχρονικά και την μεγαλύτερη πολιτική ιστορία ανάμεσα στους 19 υποψήφιους δημάρχους Θεσσαλονίκης να μην τον προσκαλούν καθόλου ή να του προτείνουν "εμφανίσεις" στα πάνελ τους, που ρίχνουν στάχτη στα μάτια, με υποψηφίους που δεν βρίσκονται ούτε μέσα στην δεκάδα των δημοσκοπήσεων που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Το σημειώνω αυτό χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανένα ανθυποψήφιο μου και το έδειξα στην πράξη, όταν ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα που μου έγινε πριν ένα μήνα, στο κανάλι της ΕΡΤ3, όπου το μείζον στο πάνελ ήταν οι στημένες κατηγορίες σε βάρος μου που κατέπεσαν στις δικαστικές αίθουσες.

Ο λόγος που με αποκλείουν από τις τηλεμαχίες  με τους κομματικούς υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ μαθαίνω πως οφείλεται τόσο στα βέτο που βάζουν οι εν λόγω υποψήφιοι, όσο και στην "γραμμή" που παίρνουν από ανώτερα στελέχη των καναλιών.

Να ξέρουν πως με αυτή την στάση τους δεν προσβάλλουν μόνο εμένα αλλά και ολόκληρο τον λαό της Θεσσαλονίκης, που επί τρεις και πλέον δεκαετίες με τιμάει με τη ψήφο του από όποια θέση και να του τη ζήτησα.

Υποτίθεται μάλιστα πως η ΕΡΤ3, το κανάλι της Βορείου Ελλάδας ιδρύθηκε και υπάρχει στην ζωή μας ως η εναλλακτική φωνή απέναντι στο κατεστημένο, πρεσβεύοντας την ελεύθερη έκφραση και την ελευθερία του λόγου.

Δυστυχώς, υποτίθεται…»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ