Skip to main content

Πτολεμαΐδα: 36χρονος είχε κάνει το σπίτι του μίνι μάρκετ ναρκωτικών

Οι αστυνομικοί εντόπισαν 35χρονο που είχε προμηθευθεί ναρκωτικά και μετά από έρευνα κατάφεραν να εντοπίσουν τον διακινητή.

Συνελήφθησαν χθες βράδυ και σήμερα το πρωί στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, δύο άνδρες, ηλικίας 35 και 36 ετών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 35χρονο χθες το βράδυ, στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τέσσερα δισκία χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος είχε προμηθευτεί  την μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης από τον 36χρονο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε  στην οικία του 36χρονου, σήμερα το πρωί, στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 67 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 12 χαρτάκια εμποτισμένα με ναρκωτική ουσία, 8 δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, ένα  τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένο με καπνό, ένας μεταλλικός τρίφτης και το χρηματικό ποσό των 135 ευρώ

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.