Skip to main content

Πυρ ομαδόν για τον κ. Παπακωνσταντίνου στη Βουλή

Πολύ «θερμή» ήταν η προθέρμανση που έκαναν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, ενόψει της εμφάνισης του κ. Παπακωνσταντίνου αύριο στη Βουλή για τη συζήτηση της τροπολογίας που αφορά σ
Πολύ «θερμή» ήταν η προθέρμανση που έκαναν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, αλλά και του ΠΑΣΟΚ, ενόψει της αυριανής εμφάνισης του κ. Παπακωνσταντίνου στη Βουλή για τη συζήτηση της τροπολογίας που αφορά στις γονικές παροχές.

Ήδη από χθες ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ κ. Χρ. Παπουτσής φρόντισε να στείλει το μήνυμά του στο υπουργείο Οικονομικών. «Δεν θα ξαναδεχθούμε τροπολογίες σε άσχετα νομοσχέδια», διεμήνυσε, αιφνιδιάζοντας την υπουργό Περιβάλλοντος κ. Τίνα Μπιρμπίλη, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην Επιτροπή και προς στιγμή δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά παρέμβαση Παπουτσή, μετά το πάγωμα των αυξήσεων για τους μισθούς άνω των 2.000 ευρώ, που «βρίσκει» στο υπουργείο Οικονομικών. Και τα στελέχη του δεν ξέρουν πλέον ποιας αντιμετώπισης θα τύχει αύριο ο επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου, περνώντας την πόρτα της Βουλής.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, πάντως, χθες βράδυ, εμφανίζονταν ήρεμος κι αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις και να επιμείνει στην αναγκαιότητα του μέτρου. «Ενδεχόμενο να κάνουμε πίσω δεν υπάρχει», διαμήνυαν από το επιτελείο του, αλλά δεν απέκλεισαν διορθωτικές κινήσεις, «αν κάπου χρειασθεί», κατέληγαν.