Skip to main content

Πυροβολισμοί σε ερασιτεχνικό αγώνα στον Ασπρόπυργο - Δύο τραυματίες, δέκα προσαγωγές

Οι πυροβολισμοί έπεσαν μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ των φιλάθλων στο 43΄ λεπτό της αναμέτρησης

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής μεταξύ του Απόλλωνα Ποντίων και του Μανδραϊκού σε γήπεδο στον Ασπρόπυργο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, γύρω στις 15:45 και ενώ η αναμέτρηση ήταν στο 43΄ λεπτό σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ φιλάθλων ενώ έπεσαν και πυροβολισμοί. Ο αγώνας διεκόπη και στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν δύο άτομα τραυματισμένα από τα επεισόδια και 9 κάλυκες.

Λίγη ώρα αργότερα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρέθηκε ένα όπλο.

Επίσης προσήχθησαν ακόμα έξι άτομα από την περιοχή της Μαγούλας, που εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών. Όλοι οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Δυτικής Αττικής.

Να σημειωθεί πως στον Μανδραϊκό είχε διατελέσει πρόεδρος ο Χρήστος Γιαλιάς, o οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Μάνδρα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος είναι αστυνομικός. Ξεκίνησε από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας, πήγε σε αυτόν του Ρεθύμνου και κατέληξε στον σύνδεσμο Δυτικής Ατικής.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλων Ποντίων και στον Μανδραϊκό ήταν για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και protothema.gr