Skip to main content

Randstad: Νέες αναπτυξιακές δυνατότητες για την αγορά εργασίας στη Βόρεια Ελλάδα

Η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, διευρύνει τη λειτουργία της στη Θεσσαλονίκη.

Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα επιβεβαιώνουν τα τελευταία χρόνια την υψηλή προστιθέμενη αξία τους ως πυλώνες ανάπτυξης της αγοράς εργασίας, τόσο στο επίπεδο της προσφοράς, όσο και στο επίπεδο της ζήτησης θέσεων εργασίας.

Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε συνδυασμό με τη δημιουργία νέων δομών από μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, μετατρέπουν τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή σε ένα hub, το οποίο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη διεύρυνση της αγοράς εργασίας, με τη ζήτηση να διαμορφώνεται μάλιστα σε διαφορετικά επαγγελματικά αντικείμενα.

Την ίδια στιγμή, το παραδοσιακά υψηλό επίπεδο των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και η τάση που καταγράφεται με τα νέα ταλέντα να προτιμούν την παραμονή τους στην περιοχή, αξιοποιώντας και τις δυνατότητες που προσφέρει η ευέλικτη πλέον εργασία, πιστοποιούν ότι η Βόρεια Ελλάδα είναι σήμερα ένα νέο κέντρο επαγγελματικών ευκαιριών.  

Επεκτείνοντας την παρουσία της Randstad στη Θεσσαλονίκη

Η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, με παρουσία στην ελληνική αγορά από το 2000, διαβλέποντας τη δυναμική τάση στην αγορά εργασίας της ευρύτερης περιοχής, διευρύνει τη λειτουργίας της στη Θεσσαλονίκη με στόχο την ενδυνάμωση των υπηρεσιών της προς τις επιχειρήσεις και τους υποψήφιους εργαζόμενους στη Βόρεια Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του συνολικού αναπτυξιακού της πλάνου για την Ελληνική αγορά, το οποίο ξεκίνησε να υλοποιεί το 2021, η Randstad προχώρησε στη δημιουργία νέου, διευρυμένου γραφείου στη Θεσσαλονίκη, αποσκοπώντας στην κάλυψη των αναγκών της διαρκώς αναπτυσσόμενης αγοράς της Βόρειας Ελλάδας, όπου οι επενδύσεις και η καινοτομία έχουν δημιουργήσει ακόμη ευνοϊκότερες συνθήκες για την περαιτέρω αξιοποίηση των ταλέντων της ευρύτερης περιοχής.    

Η Randstad έχει ήδη παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα, τα τελευταία 14 χρόνια, ενώ το νέο γραφείο της εταιρείας συνοδεύεται με την επένδυσή της σε νέα στελέχη και εξειδικευμένους συμβούλους, έτσι ώστε να ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση σε θέσεις εργασίας και άλλες υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού που καταγράφει η περιοχή, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγονται υπηρεσίες στελέχωσης μόνιμης και προσωρινής απασχόλησης, ανάπτυξης και συμβουλευτικής καριέρας, υπηρεσίες επαγγελματικής επανατοποθέτησης, κέντρα αξιολόγησης κ.α.

Αναζητώντας υποψήφια ταλέντα για την κάλυψη των θέσεων εργασίας

Βασική προτεραιότητα της Randstad, στην παρούσα φάση, είναι η αξιοποίηση των ταλέντων της περιοχής για την κάλυψη των θέσεων εργασίας, σε διαφορετικά αντικείμενα, οι οποίες καταγράφουν μια συνεχώς αυξανόμενη τάση.
Σήμερα, οι τομείς της τεχνολογίας, των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης πελατών παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα, με τις επιχειρήσεις της περιοχής να δημιουργούν σχετικές θέσεις εργασίας, εφαρμόζοντας υβριδικά μοντέλα εργασίας αλλά και απομακρυσμένη εργασία, γεγονός που διευρύνει τη δεξαμενή των υποψηφίων που αναζητούν εργασία.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας, www.randstad.gr καθώς και με σχετική επικοινωνία απ’ ευθείας με το γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη, οι υποψήφιοι μπορούν να δουν όλες τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην περιοχή και να συνεργαστούν με τα έμπειρα στελέχη μας που θα τους κατευθύνουν τόσο για την αξιοποίηση της γνώσης και του ταλέντου τους όσο και για την προετοιμασία τους για τη συνέντευξη και θα έχουν την υποστήριξή τους σε όλη τη διαδικασία’, σημειώνει ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Branch Manager της Randstad στη Θεσσαλονίκη.

Σχετικά με τη randstad

Η Randstad είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών HR. Αποστολή μας είναι να αποτελέσουμε τον πιο πολύτιμο συνεργάτη  στην επαγγελματική ζωή, υποστηρίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να αξιοποιήσουν τις πραγματικές δυνατότητές τους καθ' όλη τη διάρκεια της εργασιακής τους πορείας. Παρέχουμε στις επιχειρήσεις  υψηλής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό και υποστηρίζουμε τους ανθρώπους να βρουν θέσεις εργασίας που τους ταιριάζουν και να παραμείνουν ‘επίκαιροι’ στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της εργασίας. Το 2021 υποστηρίξαμε περισσότερους από δύο εκατομμύρια υποψήφιους να βρουν τη θέση εργασίας που επιθυμούσαν, συμβουλεύσαμε 235.000 πελάτες σχετικά με τις ανάγκες τους σε ανθρώπινο δυναμικό, από την απόκτηση ταλέντων έως τη συνολική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, και εκπαιδεύσαμε περισσότερους από 450.000 ανθρώπους. Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας, παρέχουμε τις σωστές συμβουλές τη σωστή χρονική στιγμή, ενώ οι σύμβουλοί μας έχουν προσωπική σχέση με τους υποψήφιους και τους πελάτες σε σχεδόν 5.000 τοποθεσίες στις 38 χώρες όπου και δραστηριοποιούμαστε. Αυτός ο συνδυασμός τεχνολογίας και ανθρώπινης επαφής είναι που κάνει την προσφορά μας μοναδική. Η Randstad ιδρύθηκε το 1960 και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Diemen της Ολλανδίας. Το 2021, η Randstad απασχολούσε περίπου 39.530 υπαλλήλους με τα συνολικά της έσοδα να ανέρχονται τα 24,6 δισ. Ευρώ. Η μετοχή της Randstad Holding N.V είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο NYSE Euronext Amsterdam, όπου οι μετοχές του ομίλου είναι εμπορεύσιμες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας, www.randstad.gr.

Τσιμισκή 43, 546 23, Θεσσαλονίκη
T: +30 2310 414731
F: +30 2310 414728
 
thessaloniki@randstad.gr