Skip to main content

Ρεπό σήμερα για τον Άρη - Την Κυριακή το φιλικό με τη Μπότεφ στη μνήμη του Τόσκο

Από αύριο οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας με διπλές, καθημερινές, προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου

Η αποστολή του Άρη επέστρεψε αργά χθες βράδυ στη Θεσσαλονίκη και σήμερα (Δευτέρα 26/6) οι ποδοσφαιριστές του Απόστολου Τερζή έχουν ρεπό. Από αύριο επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας με διπλές, καθημερινές, προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Στην προετοιμασία θα ενταχθούν ο Λευτέρης Χουτεσιώτης και ο Κώστας Χρυσόπουλος.

Αύριο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς, που είχε επιπλέον ημέρες άδειας λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική Τσεχίας, ο οποίος την Τετάρτη θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μπει κι αυτός στους ρυθμούς της προετοιμασίας.

Το ερχόμενο Σάββατο (1/7) η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της. Μια ημέρα μετά, στις 20:00, ο Αρης θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Μπότεφ Πλόβντιβ στο «Χρίστο Μπόνεφ Στάντιουμ», σε φιλικό που γίνεται στη μνήμη του Τόσκο Μποζατζίσκι, του φίλου του Άρη που έχασε τη ζωή του σε ενέδρα με οπαδικά κίνητρα.