Skip to main content

Ρέθυμνο: Τρεις συλλήψεις για υπόθεση 14χρονης που διαπιστώθηκε πως ήταν 7 μηνών έγκυος

Ένας εκ των τριών συλληφθέντων είναι ο πατριός του κοριτσιού - Οι άλλοι δύο παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές μαζί της

Στη σύλληψη δύο ανδρών -44 και 48 ετών- προχώρησαν οι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο, αφού φαίνεται να έχουν ομολογήσει ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με ένα 14χρονο κορίτσι. Εκτός από τους δύο άνδρες, έχει συλληφθεί και ο 46 ετών πατριός του κοριτσιού. Όλοι οι συλληφθέντες κατάγονται από την Ρουμανία.

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν το 14χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία, ζήτησε από τη μητέρα της να την πάει σε γυναικολόγο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το κορίτσι διένυε τον 7ο μήνα εγκυμοσύνης της.

Στη συνέχεια -και μετά από σύσταση του γιατρού- το κορίτσι παρακολουθούσαν γιατροί στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου και τελικά γέννησε πριν από λίγες ημέρες.

Όταν διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε πατέρας, καταγγέλθηκε στην αστυνομία, που μετά από έρευνα προχώρησε στις τρεις συνολικά συλλήψεις. Πάντως οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες όχι μόνο παραδέχθηκαν ότι είχαν σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη, αλλά και ότι αυτό συνέβαινε εν γνώσει της μητέρας και του πατριού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν το πρωί της Παρασκευής στον Εισαγγελέα, ενώ και οι τρεις θα υποβληθούν σε εξέταση DNA.

Το κορίτσι φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

φωτογραφία αρχείου