Skip to main content

Ρουστού: Η Μπαρτσελόνα με στήριξε όταν έδινα μάχη για να ζήσω

Ο Τούρκος παλαίμαχος τερματοφύλακας των «μπλαουγκράνα» πήρε προ ημερών εξιτήριο μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ευγνώμων στην Μπαρτσελόνα για την συμπαράστασή της στο διάστημα που έδινε μάχη για την επιβίωσή του από τον κορωνοϊό δήλωσε ο Ρουστού Ρετσμπέρ.

Ο Τούρκος παλαίμαχος γκολκίπερ, που έχει φορέσει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», πήρε προ ημερών εξιτήριο μετά από αρκετές μέρες νοσηλείας, στις οποίες διέτρεξε κίνδυνο ακόμη και η ζωή του.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα και η θεραπεία κράτησε αρκετές μέρες. Η συμπαράσταση των αγαπημένων μου προσώπων σε αυτή τη διαδικασία ήταν φανταστική. Φοβήθηκα, αλλά στο τέλος κερδίσαμε αυτή τη μάχη. Η Μπαρτσελόνα μού πρόσφερε σημαντική υποστήριξη», δήλωσε στην εφημερίδα «AS», ο 46χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής και συμπλήρωσε:

«Η διοίκηση μετέφερε τις ευχές του προέδρου και όλων στο κλαμπ. Σε τέτοιες στιγμές, αυτές οι λεπτομέρειες δεν ξεχνιούνται. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανε για μένα η Μπαρτσελόνα όσο έδινα μάχη με τον κορωνοϊό για να ζήσω. Μου έδωσε ζωή! Θα είμαι για πάντα στην διάθεσή της και ευγνώμων στον κύριο Μπαρτομέου».