Skip to main content

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου η Λευκή Νύχτα στη Θέρμη

Με πολύ κέφι, πρωτότυπα δρώμενα και απίστευτες τιμές

Το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, ορίστηκε η φετινή “Λευκή Νύχτα” στη Θέρμη, την οποία διοργανώνει εδώ και επτά χρόνια η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Δήμου Θέρμης, σε συνεργασία με τον δήμο Θέρμης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 19:00, στην κεντρική πλατεία Παραμάνα, από την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Δήμου Θέρμης. Θα ακολουθήσει σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της “Λευκής Νύχτας” που περιλαμβάνουν δρώμενα στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Θέρμης στα οποία συμμετέχουν δύο σχολές χορού, οι σύλλογοι Γηγενών Μακεδόνων, Ποντίων, τα Κρουστόφωνα και οι Τυμπανιστές. Στην πλατεία θα υπάρχουν ξυλοπόδαροι, Άγιος Βασίλης, μασκότ, τάρανδοι, νερόφουσκες, face painting. Θα υπάρχουν επίσης ξύλινα σπιτάκια στα οποία θα διανέμονται προϊόντα από μέλη της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Δήμου Θέρμης, ενώ θα υπάρχει και το περίπτερο του νεοσύστατου συλλόγου «Πράσινες Σκέψεις».

Παράλληλα οι πρόσκοποι Θέρμης θα προσφέρουν ζεστή σοκολάτα και η Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Δήμου Θέρμης, κάστανα και κρασί. Διασκέδαση - χορός - τραγούδια και αγορές από τα καταστήματα που θα κάνουν «ειδικές τιμές». Με τις αποδείξεις που θα συλλέγουν οι καταναλωτές, θα έρχονται στην πλατεία όπου και θα τις καταθέτουν ώστε να μπουν στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 23:00 προσφέροντας σε πέντε τυχερούς από ένα μπλοκ δωροεπιταγών αξίας 100 ευρώ. Το ειδικά διαμορφωμένο ωράριο της αγοράς για το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 θα είναι από τις 19:00 έως 24:00. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι Χριστίνα Κανατάκη και Παναγιώτης Κρινής.