Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021
x

ΣΑΜΑΡΑΣ: ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ «ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ»

Μεγάλη έμφαση στην ανάγκη ανάδειξης της ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας έδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας απόψε σε κομματικούς του φίλους σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Μεγάλη έμφαση στην ανάγκη ανάδειξης της ιδεολογίας της Νέας Δημοκρατίας έδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας απόψε σε κομματικούς του φίλους σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Νωρίτερα ο κ. Σαμαράς έκανε περιοδεία στην Καλλιθέα και τη Νέα Σμύρνη. Στην ομιλία του τόνισε ότι δεν θα πάψει να μιλάει για ιδεολογία και σημείωσε απευθυνόμενος στα κομματικά στελέχη: «Είστε πολίτες όχι πελάτες. Μιλάμε για ιδεολογία όχι για διαχείριση και κυβερνητισμό. Η διαχείριση είναι αυτή που έκανε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ να φαίνονται ίδιοι», είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι «είμαστε όμως διαφορετικοί κόσμοι στις ιδέες μας».

Ο κ. Σαμαράς τόνισε ακόμη ότι ο αντίπαλός του δεν είναι εσωκομματικός, δεν είναι κάποιο στέλεχος από την παράταξη, αλλά είναι το ΠΑΣΟΚ. Ανέφερε ότι «θα ξαναγίνουμε εξουσία, μόλις ακούσουμε τη φωνή της βάσης» και τόνισε ότι στόχος του είναι η Νέα Δημοκρατία, που, όπως είπε, είναι το κόμμα των αξιών, «να γίνει το κόμμα των αξίων και των αξιών».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική και τόνισε ότι «σήμερα καταρρέει η λαϊκίστικη πολιτική της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ». Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει φοροεπιδρομή και παρέπεμψε στις προεκλογικές της υποσχέσεις που, όπως είπε, δεν τήρησε, και τόνισε ότι «θα μας βρουν απέναντι».

Τέλος ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι οι λέξεις «κλειδιά» για την παράταξη είναι «ιδεολογία, οργάνωση, ενότητα και αντιπολίτευση», είπε ότι στις 29 Νοεμβρίου δεν τελειώνει η μάχη και διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει μάχη εκείνη την ημέρα, για να προσθέσει, «η μεγάλη μάχη αρχίζει στις 30 Νοεμβρίου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕA+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ