Skip to main content

Σάντρα Ζαφειρακοπούλου: Μια νεράιδα με μεγαλείο ψυχής

Η Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish, Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος Σάντρα Ζαφειρακοπούλου μιλάει στη vwoman.gr. Ο ήρωας της ιστορίας της

Είναι από τις συνεντεύξεις εκείνες που δύσκολα συγκρατείς τη συγκίνησή σου. Μία ιστορία γεμάτη νεράιδες, ευχές που γίνονται πραγματικές και όλα αυτά με φόντο τον αγώνα μικρών παιδιών να θεραπευτούν.

Ήρωας της ιστορίας της Σάντρα Ζαφειρακοπούλου ο μικρός Γιωργάκης, το παιδάκι της συναδέλφου της, που δεν είναι πια ανάμεσά μας.Ήταν όμως εκείνο το παιδί που την έκανε να γνωρίσει το Make-A- Wish(Κάνε- Μια -Ευχή -Ελλάδος) και λίγο αργότερα να μεταμορφωθεί η ίδια σε καλή νεράιδα που δίνει δύναμη στα παιδιά να παλέψουν για τη ζωή τους κάνοντας τα όνειρα τους πραγματικά. Φυσικά και η ίδια λυγίζει! Καθημερινά!

Όμως νιώθει ευλογημένη που γνωρίζει και το σκληρό πρόσωπο της ζωής, γιατί τότε δεν θα είχε συναντήσει τόσο βαθιά καλοσύνη! Ευχή όλων μας να στηρίξουμε όσο μπορούμε το Make-A- Wish (Κάνε- Μια -Ευχή -Ελλάδος) και να βοηθήσουμε ώστε να πάρουν δύναμη ακόμα περισσότερα παιδιά. Γιατί όταν ένα παιδί γίνεται ευτυχισμένο, ο κόσμος γίνεται καλύτερος.

Διαβάστε περισσότερα στο vwoman.gr