Skip to main content

Σαπουνάρου και Μανιάτης για ΠΑΟΚ

Ο Κριστιάν Σαπουνάρου είναι σύμφωνα με τον ρουμανικό Τύπο πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, τη στιγμή που οι φήμες κάνουν λόγο για το ενδεχόμενο απόκτησης του Γιάννη Μανιάτη.
Ο Ρουμάνος αμυντικός, Κριστιάν Σαπουνάρου, που είχε δοθεί δανεικός στην Ραπίντ από την Πόρτο την προηγούμενη σεζόν, είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας του. Όπως γράφουν σήμερα οι Ρουμάνοι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ενδιαφερθεί ξανά για τον συγκεκριμένο παίκτη και λογικά θα τον κλείσει με την μορφή δανεισμού.
Έντονα, βέβαια, ακούγεται και πάλι το ενδεχόμενο μεταγραφής του Γιάννη Μανιάτη στον ΠΑΟΚ, αφού οι «ασπρόμαυροι» είναι δεδομένο ότι θέλουν να αποκτήσουν το νεαρό αμυντικό του Πανιωνίου και πιθανότατα θα κινηθούν επίσημα τις προσεχείς μέρες.
Ήδη στο «τραπέζι» των πρώτων διερευνητικών επαφών φαίνεται να έχει «πέσει» η περίπτωση αγοράς του Γιάννη Μανιάτη έναντι χρημάτων αλλά και έμψυχων ανταλλαγμάτων προς την ομάδα της Πλατείας, οι απαιτήσεις των «κυανέρυθρων» όμως μεταφράζονται σε μετρητά και οποιαδήποτε άλλη πρόταση δύσκολα θα γίνει δεκτή από τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης.
Οι διοικούντες του Δικεφάλου του Βορρά επιθυμούν την απόκτηση του ταλαντούχου δεξιού οπισθοφύλακα, ενώ θέλουν να υπάρχει έντονα το ελληνικό στοιχείο στον μακεδονικό σύλλογο την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το θέμα Μανιάτη στον ΠΑΟΚ είχε έρθει στο προσκήνιο πριν περίπου ένα μήνα στον Τύπο αλλά μετά το τέλος συνεργασίας με τον Φερνάντο Σάντος και την συνεχή εξεύρεση νέου προπονητή πήρε παράταση και το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα, ακόμα και τότε ο διεθνής αμυντικός εμφανιζόταν θετικός σε μία πιθανή «μετακόμιση» στην Θεσσαλονίκη, αφού θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.
Παράλληλα, η φημολογία των τελευταίων ημερών ήθελε στις συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών να πέφτουν τα ονόματα των Αραμπατζή και Βερόν ως ανταλλάγματα με τους εκπροσώπους των δυο παικτών πάντως να μην επιβεβαιώνουν το σενάριο.
Το σίγουρο είναι ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να υπάρξουν με την έλευση του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ Μάριο Μπερέτα στην Θεσσαλονίκη.