Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019
x

ΣΑΒΒΙΔΗΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟ

Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου» ξεκαθάρισε πως κανείς δεν πρέπει να ασχολείται με τις γιορτές και τις φιέστες πριν την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου.

Αρκετά ανήσυχος ήταν ο Ιβάν Σαββίδης στις συνεχείς συσκέψεις που είχε με τους επιτελείς του στον ΠΑΟΚ και με τα στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τον «ΣΠΟΡ FM», το αφεντικό του «Δικεφάλου», ήταν στενοχωρημένος και με την ατυχία του Αντελίνο Βιεϊρίνια, που αποτελεί τον τελευταίο κρίκο στην αλυσίδα μιας σειράς τραυματισμών και έκανε τις επισημάνσεις του και γι’ αυτό το κομμάτι.

Οι παρατηρήσεις του ωστόσο, αφορούσαν και το κομμάτι, πως η ομάδα, όπως έγινε προφανές και από την αναμέτρηση στην «AEL FC Arena», ασχολήθηκε πάρα πολύ, περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, με το τι θα συνέβαινε στα επινίκια, αν η ομάδα εξασφάλιζε από την Κυριακή το απόγευμα τον τίτλο. Ο ομογενής επιχειρηματίας θέλησε να προσγειώσει άπαντες στην πραγματικότητα, επισημαίνοντας μάλιστα πως αυτή η κατάσταση αφαιρεί από τη συγκέντρωση της ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης των Θεσσαλονικέων ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους, πως θα πρέπει όλοι να επικεντρωθούν στην μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου και κατόπιν ν’ ασχοληθούν με την φιέστα και την γενικότερη γιορτή που θ’ ακολουθήσει και ζήτησε απ’ όλους να είναι αποκλειστικά επικεντρωμένοι στην υλοποίηση του στόχου, προκειμένου να έρθει η μέρα της χαράς και της περηφάνιας που θα είναι η μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ