Skip to main content

Σε αναμονή η ομάδα Παπαγεωργόπουλου

Στην αναμονή βρίσκονται τα στελέχη της «Αναγέννησης» για ενδεχόμενη συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κ.Γκιουλέκα.
της Χρύσας Κυριακού


Μετά την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου και συγκεκριμένα στις 16 Αυγούστου έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει και επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κώστας Γκιουλέκας. Ο «εκλεκτός» της ΝΔ τις προηγούμενες ημέρες συναντήθηκε με την υφυπουργό Εσωτερικών, Θ. Τζάκρη, τον νομάρχη Θεσσαλονίκης και την γενική γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μ. Λιονή, τους οποίους και ενημέρωσε για την υποψηφιότητα του στο δημαρχιακό θώκο της συμπρωτεύουσας αλλά και για το πρόγραμμά του.

Τις ημέρες αυτές ο Κώστας Γκιουλέκας συνεχίζει τις επαφές με κομματικά και αυτοδιοικητικά στελέχη ενώ αναμένεται να συναντηθεί με τον μέντορά του, κατά πολλούς, δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδό τους, μετά και τη δήλωση του υποψηφίου δημάρχου ότι δεν την υποψηφιότητά του δεν την δεσμεύει κανένα πρόσωπο του παρελθόντος, κάτι που ερμηνεύτηκε ως διαχωρισμό της θέσης του με τον κ. Παπαγεωργόπουλο.

Σε αναμονή

Την ίδια ώρα, τα στελέχη της δημοτικής ομάδας της Αναγέννησης βρίσκονται στην αναμονή για μια ενδεχόμενη συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Ο κ. Γκιουλέκας μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει με κανένα αντιδήμαρχο ή δημοτικό σύμβουλο, κάτι που ενδέχεται να κάνει μετά τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, ώστε να συζητήσει μαζί τους μια ενδεχόμενη ή μη συνεργασία.

Ο κ. Γιουλέκας σε δηλώσεις του την ημέρα ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του για τον κεντρικό δήμο της πόλης θέλησε να κόψει τις γέφυρες με το παρελθόν, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το ψηφοδέλτιό του επιθυμεί να είναι ανανεωμένο. Γεγονός που δυσαρέστησε τα μέλη της ομάδας του νυν δημάρχου. Όπως μάλιστα είπε στη Voria.gr νυν αντιδήμαρχος της παράταξης Παπαγεωργόπουλου «δεν πρόκειται εμείς να πάρουμε τηλέφωνο και να επιδιώξουμε συνάντηση με τον κ. Γκιουλέκα. Είναι υποχρέωσή του να το κάνει ο ίδιος. Ως δημοτική ομάδα έχουμε προσφέρει πολλά σε αυτή την πόλη».