Skip to main content

Σε ανοικτή γραμμή με Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία ο Ολυμπιακός

Η πειραϊκή ομάδα βρίσκεται στη διαδικασία των επαφών και των συζητήσεων με τη Λας Πάλμας όπου ανήκουν τα δικαιώματά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού

Το όνομο του Ματέο Γκαρσία όχι απλά κυκλοφορεί αυτή την περίοδο στη μεταγραφική short list του Ολυμπιακού εν όψει καλοκαιριού, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται να έχουν ήδη σηκώσει... μανίκια για λογαριασμό του.

Η πειραϊκή ομάδα βρίσκεται στη διαδικασία των επαφών και των συζητήσεων με τη Λας Πάλμας όπου ανήκουν τα δικαιώματά του Αργεντινού μεσοεπιθετικού ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον Άρη κι έχουν ήδη πάρει τα πρώτα νούμερα (τιμή πώλησης) που κυμαίνονται, σύμφωνα με το sdna.gr, μεταξύ 1,2 και 1,4 εκατ. ευρώ.

Ο Γκαρσία μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον σύλλογο των Κανάριων Νήσων την επόμενη σεζόν και η πώλησή του φαντάζει το επικρατέστερο σενάριο το τάιμινγκ που διανύουμε κι από την στιγμή που η Λας Πάλμας χάνει – κατά όπως φαίνεται -  το τρένο της ανόδου στην Primea Division.

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Λας Πάλμας για τον παίκτη που διακρίνεται με τη φανέλα του Άρη (27 συμμετοχές – 9 γκολ – 1 ασίστ) στα ελληνικά γήπεδα κι είναι έτοιμοι σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA να πατήσουν…γκάζι για την απόκτησή του.

Υπενθυμίζεται πως η ρήτρα (μπάι άουτ) που υπάρχει στο συμβόλαιο του Ματέο Γκαρσία με τη Λας Πάλμας κυμαίνεται στα 5 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του κι ενώ το υπόλοιπο 20% ανήκει στην πρώην ομάδα του (Ινστιτούτο).

Ωστόσο τα πέντε εκατ. ευρώ δεν μπορεί να τα πιάσουν στη Λας Πάλμας όχι μόνο από τον Ολυμπιακό, αλλά από καμία ομάδα και έτσι χαμηλώνουν τα «θέλω» τους για την πώληση του Αργεντινού παίκτη, καταλήγει το δημοσίευμα.