Skip to main content

Σε άνοδο η θερμοκρασία - Έως 31 βαθμοί στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις.

Γενικά αίθριος καιρός αναμένεται την Παρασκευή, όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά, θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα ορεινά τοπικές μπόρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 5 μποφόρ, από το μεσημέρι στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Για Μακεδονία και Θράκη προβλέπεται καιρός αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, ενώ στα ορεινά είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Θα πνέουν μεταβλητοί άνεμοι, 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι από μεταβλητές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα τις μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις, με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.