Παρασκευή 3 Απριλίου 2020
x

ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ 19ΧΡΟΝΟΣ ΙΑΠΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Ο νεαρός Ιάπωνας που πήγε στην Κοζάνη για να επισκεφθεί συγγενείς του τέθηκε σε καραντίνα για 48 ώρες στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο.

Συναγερμός σήμανε σήμερα το πρωί στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, στο οποίο προσήλθε 19χρονος Ιάπωνας με συμπτώματα, αλλά και ιστορικό, που οδηγούν σε υποψίες για πιθανό κρούσμα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που επικαλείται το kozanimedia.gr, ο νεαρός Ιάπωνας, ο οποίος ήρθε στην Κοζάνη για να επισκεφτεί συγγενικά του πρόσωπα που εργάζονται ως σύμβουλοι στη ΔΕΗ, ταξίδεψε στην Ελλάδα μέσω Σιγκαπούρης, αλλά και Γερμανίας, ερχόμενος σε επαφή με δεκάδες Κινέζους.

Όπως ανέφερε στο Top Channel ο διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Στέργιος Γκανάτσιος, «δεν θα ήθελα να κάνω κανένα σχόλιο, παρά μόνο πως στο νοσοκομείο τηρούνται τα μέτρα που έχουν δοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Υγείας».

Να σημειωθεί πως ο 19χρονος δεν θα μεταφερθεί στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας, παρά μόνο εάν διαπιστωθεί πως πρόκειται για κρούσμα κορωνοϊού, κάτι που θα γνωρίζουμε πιθανόν αύριο, Πέμπτη.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ