Skip to main content

Σε… καρναβαλικούς ρυθμούς ο Λαγκαδάς - Το πρόγραμμα του τριήμερου «Λαγκαδιανού Καρναβαλιού»

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής 15 Μαρτίου

Σε… καρναβαλικούς ρυθμούς κινείται ήδη ο Λαγκαδάς, καθώς οι προετοιμασίες του Συλλόγου Επαγγελματιών για το «Λαγκαδιανό Καρναβάλι» βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής 15 Μαρτίου. Σημείο συνάντησης των καρναβαλιστών θα είναι στις 18:30 το πάρκο έναντι του ΟΑΕΔ. Υπό τους ξέφρενους ρυθμούς της μπάντας του Κρουστόφωνου και του σόου ζογκλερικών της περφόρμερ, Στέλλας Δροσινού, η παρέλαση θα κατευθυνθεί στην Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά, όπου θα παραδοθεί το λάβαρο του «Λαγκαδιανού Καρναβαλιού» στη δήμαρχο Λαγκαδά, Νίκη Ανδρεάδου, ώστε να ξεκινήσει επίσημα το τριήμερο των εορταστικών εκδηλώσεων, με τα παιδιά της σχολής χορού Rial Dance By Ria Leontaridou και τα παιδιά των τμημάτων χορού της Γιαννούλας Ντίνα να χορεύουν zumba και λάτιν χορούς και την μπάντα Latinico να εκτοξεύει το κέφι.

Το Σάββατο, 16 Μαρτίου, οι μικροί φίλοι δίνουν ραντεβού στις 18:30 στην Κεντρική Πλατεία Λαγκαδά για το δικό τους αποκριάτικο πάρτι, με μουσική, χορό, θεατρικό, ξυλοπόδαρους, μασκότ, με την ομάδα Yupiyaya.

Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας του «Λαγκαδιανού Καρναβαλιού», την Κυριακή 17 Μαρτίου, από τις 4 μ.μ, εγγυάται την εκτόξευση του κεφιού, την απογείωση των συναισθημάτων και της ευφορίας. Με την φαντασμαγορική παρέλαση των αρμάτων και των πληρωμάτων, αλλά και την Βασίλισσα του «Λαγκαδιανού Καρναβαλιού» να πρωταγωνιστεί και να… υπόσχεται ότι θα μείνει αξέχαστη σε όσους θα έχουν την τύχη να τη δούνε από κοντά.