Skip to main content

«Μου επιτέθηκε πισώπλατα»- Σε κατάσταση σοκ η 22χρονη που έπεσε θύμα βιασμού στη Χαλκιδική

Η κοπέλα αναγνώρισε τον βιαστή της στο πρόσωπο ενός 56χρονου, αλλοδαπού -αλβανικής υπηκοότητας- τρόφιμου των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας.

Σε κατάσταση σοκ παραμένει 22χρονη η οποία κατήγγειλε χθες τον βιασμό της από έναν 56χρονο, τρόφιμο των αγροτικών φυλακών Κασσάνδρας.

Η κοπέλα, όπως αναφέρει η δικηγόρος της, Ανθούλα Ανάσογλου, κατέβηκε για ένα μπάνιο στην παραλία Κύψα, όταν έζησε τον απόλυτο εφιάλτη.

Ποινική δίωξη στον 56χρονο που φέρεται να βίασε την 22χρονη στη Χαλκιδική

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της, ο δράστης τής όρμηξε από πίσω, ενώ έκανε ηλιοθεραπεία και ετοιμαζόταν να μπει στη θάλασσα, ανάμεσα σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής και σε δημοφιλές beach bar.

Η κοπέλα βρίσκεται πλέον με τους γονείς της στη Θεσσαλονίκη και παρά το γεγονός πως ακόμα είναι πολύ νωπό το τραύμα, προσπαθεί να φανεί γενναία και να το διαχειριστεί.

Η 22χρονη, που είναι και φοιτήτρια, βρισκόταν στην περιοχή καθώς εργαζόταν σεζόν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Μάλιστα, τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να γίνει και δεύτερη γυναικολογική εκτίμηση και περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί επακριβώς η κατάσταση της υγείας της.

Πάντως, η κοπέλα, όπως αποδείχθηκε και στην ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε εχθές στη Θεσσαλονίκη, έφερε εκδορές στα πόδια αλλά και εκχυμώσεις στο πρόσωπο και τραυματισμένα χείλη. Από την εξέταση προκύπτει πως τελέστηκε η πράξη του βιασμού.

Οι εξετάσεις της κοπέλας καθώς και το δείγμα dna θα αποσταλούν σε εργαστήριο στην Αθήνα.

Χαλκιδική: Προκύπτει ιατροδικαστικά ο βιασμός της 22χρονης- Αρνείται τα πάντα ο συλληφθείς

Να σημειωθεί πως η κοπέλα αναγνώρισε τον βιαστή της στο πρόσωπο ενός 56χρονου, αλλοδαπού -αλβανικής υπηκοότητας- τρόφιμου των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο 56χρονος εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία που τελέστηκε στην Αθήνα το 2007.

Υπενθυμίζεται πως ο 56χρονος μεταφέρθηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Πολυγύρου και η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη για βιασμό.

Ο ίδιος παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή από τον οποίο και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.