Skip to main content

Σενάριο να γίνει η ΔΕΘ εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορωνοϊού (vid)

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, η κυβέρνηση θα ρίξει στη μάχη και εκθεσιακούς χώρους που μένουν ανεκμετάλλευτοι λόγω κορωνοϊού.

Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και τέσσερα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα, μεταξύ των οποίων και ο εκθεσιακός χώρος της ΔΕΘ, φαίνεται να περιλαμβάνει πλέον το ανανεωμένο σχέδιο της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό.

Όπως μετέδωσε το Open, η κυβέρνηση θα ρίξει στη μάχη και εκθεσιακούς χώρους που μένουν ανεκμετάλλευτοι λόγω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, τέσσερις χώροι - που φιλοξενούσαν προ κορωνοϊού - εκθέσεις, θα αποτελέσουν σημεία εμβολιασμού, καθώς το σχέδιο για τα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα που είχαν δημιουργηθεί από το υπουργείο Υγείας,.

Ετσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, στα κτίρια που στεγάζονταν η Helexpo (στην Λεωφόρο Κηφισίας αλλά και στη Θεσσαλονίκη), στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και στο συγκρότημα των πρώην Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Tae Kwon Do, θα γίνονται από τον Μάρτιο 20.000 εμβολιασμοί την ημέρα.

 


Τις 65.000 «αγγίζουν» οι εμβολιασμοί - Σημαντική αύξηση το τελευταίο 24ωρο

Σημαντική αύξηση στον ρυθμό των εμβολιασμών, που μέχρι σήμερα, Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, έφθανε περίπου τις 5.000 ημερησίως, σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των πολιτών που έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού να έχει αγγίξει τις 65.000. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, σήμερα Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου, έως τις 17:40 πραγματοποιήθηκαν 8.655 εμβολιασμοί. Ο συνολικός αριθμός ατόμων που έχουν εμβολιαστεί στη χώρα από την πρώτη ημέρα έναρξης της διαδικασίας έως σήμερα είναι 64.824.