Skip to main content

Σέρρες: 45χρονος απείλησε με καραμπίνα ομάδα νεαρών

Ομάδα νεαρών κατήγγειλαν στις αρχές πως δύο αδέρφια, ένας 45χρονος και ένας 42χρονος, τους απείλησαν βγάζοντας μέχρι και καραμπίνα, όταν κάποιοι από την παρέα πέταξαν αντικείμενα προς το όχημα που επέβαιναν

Απειλές από δύο αδέρφια, 45 και 42 χρονών, ο ένας εκ των οποίων μάλιστα έβγαλε μέχρι και καραμπίνα, κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν νεαροί σε χωριό των Σερρών.

Ειδικότερα, τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Καθαρά Δευτέρα, ομάδα περίπου 20 νεαρών κάθονταν σε διαφορετικές παρέες, σε εξωτερικό χώρο στο χωριό Άνω Μητρούσι Σερρών.

Τότε, κάποια από τα παιδιά έριξαν αντικείμενα σε διερχόμενο όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο αδέρφια με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των νεαρών, ο 45χρονος να βγει από το όχημα και να τους απειλήσει με καραμπίνα που είχε μαζί του. Ακολούθως και ο 42χρονος αδερφός του απείλησε λεκτικά την παρέα των νεαρών, σύμφωνα με όσα είπαν οι νεαροί.

Τέσσερα άτομα από την ομάδα των νεαρών, 16, 17, 18 και 19 ετών, κατήγγειλαν το επόμενο πρωί το περιστατικό στις αρχές και μετά από έρευνες εντοπίστηκαν τα δύο αδέρφια και συνελήφθησαν.

Οι αρχές κατέσχεσαν την καραμπίνα καθώς και ένα όπλο, για τα οποία δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις ασφαλούς φύλαξης, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου