Skip to main content

Σέρρες: Αναβαθμίζεται ενεργειακά το δημοτικό μέγαρο στο Σιδηρόκαστρο - Προϋπολογισμός ύψους 1,6 εκατ. ευρώ

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό του 1.641.000 ευρώ και το έργο περιλαμβάνει οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες

Έπεσαν οι υπογραφές για την ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού μεγάρου στο Σιδηρόκαστρο από τον δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό του 1.641.000 ευρώ και το έργο περιλαμβάνει οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, όπως αντικατάσταση πεπαλαιωμένων λεβήτων με νέο σύστημα θέρμανσης, αντικατάσταση συστημάτων κλιματισμού, σύστημα αερισμού, σύστημα παραγωγής ζεστού νερού χρήσης, αναβάθμισης συστήματος τεχνητού φωτισμού, αλλά και εγκατάσταση ηλεκτρολογικών πινάκων διανομής και φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης τόνισε για την υπογραφή της σύμβασης πως «σήμερα είναι μέρα χαράς για τον δήμο Σιντικής, καθώς υπογράφουμε τη σύμβαση ενός μεγάλου έργου, που θα αλλάξει ριζικά και θα αναβαθμίσει το δημοτικό μέγαρο. Ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον τομέα της ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων, που η ολοκλήρωση του θα μειώσει το ενεργειακό κόστος όσο και το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα».