Skip to main content

Σέρρες: Μέσα σε ένα μήνα, δύο νεαροί, έκλεψαν 12 αυτοκίνητα

Συνελήφθησαν δύο νεαροί οι οποίοι, τον τελευταίο μήνα, έκλεψαν 12 οχήματα και τα εγκατέλειψαν σε διάφορες περιοχές των Σερρών.

Πολυάριθμες κλοπές αυτοκινήτων που έγιναν τον τελευταίο μήνα στην πόλη των Σερρών, εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συλλαμβάνοντας δύο άτομα ηλικίας 19 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, από την συστηματική έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι τα δύο αυτά άτομα, κατά το διάστημα από τα τέλη Οκτωβρίου έως προχθές (27-11-2015) το βράδυ, διέπραξαν συνολικά 12 κλοπές αυτοκινήτων.

Αφαιρούσαν διάφορα αντικείμενα και έγγραφα από το εσωτερικό των οχημάτων και στη συνέχεια τα εγκατέλειπαν σε διάφορες περιοχές των Σερρών. Τα οχήματα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ τρία από τα κλεμμένα αυτοκίνητα είχαν ολοκληρώς καταστραφεί μετά από πυρκαγιά.

Επίσης, από την περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι στα τέλη Οκτωβρίου του 2015, διέρρηξαν την κεντρική είσοδο επιχείρησης στις Σέρρες και αφαίρεσαν διάφορες συσκευές, έγγραφα και μικρό χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο των ερευνών, τα δύο άτομα εντοπίστηκαν στις Σέρρες και συνελήφθησαν, ενώ εντοπίστηκε μέρος των κλοπιμαίων σε σημείο που υπέδειξαν. Τα κλοπιμαία στη συνέχεια αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή των συλληφθέντων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.